0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Köpvillkor

Nipponsport.se ägs av det danska företaget Nippon SportApS – läs mer om företaget under menyn "Om oss".

Priser

Vi reserverar oss för eventuella fel i priser. Alla priser på webbshoppen är inklusive moms. Nippon Sport ApS kan när som helst ändra angivna priser om detta blir nödvändigt.

Utsålda varor & Utgående varor

Vi strävar efter att kunna leverera våra produkter till dig som kund inom 2–4 arbetsdagar. Nipponsport.se reserverar sig dock för eventuellt utsålda eller försenade varor.

Porto och frakt

Alla våra leveranser går via vårt ordersystem och sker automatiskt. Fraktkostnader tillkommer på ordern. Köp 1999,00 kr är fraktfria, som en extra service till de kunder som handlar mycket hos oss på nipponsport.se. Tänk dock på att vissa varor, som till exempel sandsäckar och boxningsringar kräver andra fraktalternativ och alltså inte har fri frakt. Alla beställningar som görs innan kl. 13:00 skickas samma dag (gäller måndag–fredag). Varorna skickas från vårt lager i Danmark. Både våra företags- och privatkunder kan dra fördel av de låga priserna på våra produkter. Vi levererar till hela Europa och frakt till hela världen kan arrangeras om du skickar ett e-postmeddelande till oss.

Betalning

Hos nipponsport.se erbjuder vi våra kunder att betala på två olika sätt: med kort eller faktura.

Vid för sen betalning av faktura kommer kunden av motta en betalningspåminnelse som ger en extra avgift på 50 kronor. Om betalning inte kommer in efter det går fakturan vidare till vår inkassoavdelning och ytterligare avgifter kommer att läggas till. Förfallodatumet på fakturan är baserat på beställningsdatumet och kan löpa ut vilken dag som helst i månaden.

Leverans av produkter

Din leverans ankommer normalt 2–4 dagar efter att vi har mottagit din beställning och kommer att innehålla de produkter du har beställt. Leveranstiden kan dock variera beroende på vilken fraktform du valt

Ångerrätt och återbetalning av dina pengar

Du har alltid 14 dagars ångerrätt på ditt köp från det datum du mottar varorna. Ångerrätten gäller endast om varan skickas tillbaka i oskadat skick och i originalemballagen. I förbindelse med eventuell retur täcker kunden avgiften för returportot. Du kan också ångra en beställning genom att vägra motta varorna.

Reklamation

Vi har 24 månaders reklamationsrätt på våra produkter. En förutsättning för reklamation är dock att de skador eller fel som uppdagas inte har orsakats av felaktigt användning eller skadevållande beteende. Om det finns fel eller skador på varan vid leverans ska du reklamera den inom rimlig tid efter att du har fått den – inom 2 månader. Vid berättigad reklamation betalar vi för fraktkostnader och byter produkten.

Personuppgifter

Nippon Sport ApS är ansvarig för hantering av de personuppgifter som våra kunder har lämnat till oss. Vi behandlar alla kunders personuppgifter strängt konfidentiellt. Uppgifterna sparas i 5 år enligt gällande lag. Vi följer persondatalagen vilket betyder att du som kund när som helst har rätt att ta del av de upplysningar vi har sparade om dig. Personuppgifter förvaras krypterat. Du kan få tillgång till uppgifterna genom att skicka ett e-post till vår kundservice (info@nipponsport.se). Det är endast personer som är knutna till Nippon Sport ApS som har tillgång till dessa uppgifter (dina beställningar, de adresser du angett vid beställning etc.).

Cookies

När du surfar runt på nipponsport.se läggs cookies in på din dator så att vi kan förstå vad du är intresserad av och skräddarsy din upplevelse efter detta. Vem du är som person registreras dock inte eftersom inga personuppgifter delas. Vår displayreklam-partner AdRoll ger oss möjligheten att presentera så kallade retargeting-kampanjer på andra webbsidor baserade på din tidigare interaktion med nipponsport.se. Den teknik som vår partner använder samlar inte in personliga uppgifter som ditt namn, e-postadress, adress eller telefonnummer. Du kan besöka denna sida för att välja bort AdRoll och deras partners målinriktade annonsering.

Kundservice hos nipponsport.se

Vi har en internationell kundservice. Kom snabbt i kontakt med oss genom att gå till "Kontakt" i menyn i toppen av sidan. Kundservice kan också hjälpa dig att skräddarsy en leveransservice som passar just dig. Vår kundservice är alltid klar att hjälpa dig med frågor om våra produkter, leveranser eller annat. 

Tillämpad lag

Alla köpavtal på denna webbshop faller under svensk lag.

Nippon Sport
Vesterbrogade 173
1800 Frederiksberg C
Danmark
CVR nr. DK43109707
E-mail info@nipponsport.se