0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Äntligen har det kommit en pulsklocka som är lätt att använda och som har den senaste teknologin!

TomToms Cardio Sportklocka har inbyggd pulsmätare och GPS. Det betyder, att dessa pulsklockor mäter pulsen direkt på armen så att du slipper att ha en sensor runt om bröstkorgen.
Med dessa klockor kan du mäta din puls, tid, distans, hastighet och kaloriförbränning.

De har också separat träningsläge, det vill säga, att du kan tävla med dig själv eller mot din partner genom att ange tid eller kalorier till din aktivitet.


Beställer du innan kl. 14.00, sänder vi din order samma dag.

TomTom Pulsklocka

Det finns inga produkter i denna kategori.

TomTom Pulsklockor

 

TomTom är bildades 1991 i Amsterdam, Holland. De är tillverkare av digitala kartor, bilnavigering och GPS sportklockor.

 

Med hjälp av en riktig pulsklocka kan du mäta och förstå hur din kropp svarar på din träning.

 

Med Tom Tom Multi Sport behöver du inte använda en separat bröstrem, då din puls mats genom en sensor i klockan. Sensorn övervakar blodflödet i handleden. Tom Toms pulsmätare är extremt precis jämfört med klassisk EKG.

 

Pulsklockan har 5 olika intensitetszoner beroende på din träning och dina mål. Du kan välja mellan;

 

• Easy

• Fat Burn

• Endure

• Speed

• Sprint

 

Beroende på vilken nivå du vill träna, ställer du in klockan, så att den anpassar sig till rätt tempo. Du kan alltid snabbt se information om din löpning cykling eller simning. Din distans, tid, tempo, hastighet och kaloriförbrukning registreras och visas på skärmen under tiden du tränar. Du kan enkelt ställa in klockan efter dina behov och kan t.ex. tävla mot dina gamla resultat, träna efter den puls som är optimal för dig eller uppnå dina mål för distans, tid, tempo och kalorier.

 

Klockan har en avancerad GPS som hjälper dig att ha koll på var du befinner dig, samt att du t.ex. kan se hela din löprunda på kartan.

 

Klockan är väldigt användarvänlig och du kan enkelt koppla ihop den med flera andra plattformar, som din dator eller ipad och registrera, analysera och dela din statistik.