0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Klubb


Nippon Sport är en av Nordens största återförsäljare av kampsport-och träningsutrustning.

Vi har produkter från alla stora märken och vårt sortiment växer hela tiden.

Vår målsättning är att leverera fina kvalitetsprodukter till rätt pris. Därför är vi speciellt måna om alla de klubbar och föreningar som finns i landet. För att alla utövare ska få så mycket tid som möjligt till sin sport, tycker vi inte att de ska behöva lägga tid på att leta efter billig utrustning. Därför erbjuder vi minst 20 % på det mesta i vårt sortiment.

Vi är alltid öppna för förslag. Vill er klubb t.ex. ha särskilda mattor, ett tryck på era dräkter eller egna vattenflaskor att ge era medlemmar, så kan vi givetvis hjälpa er med det.

Om du vill bli klubbkund ska du registrera dig som ny kund genom att klicka på följande länk: Registrera dig. Där väljer du "Registrera dig som kund" och lägger in dina uppgifter. Kom ihåg att lägga in alla uppgifter på sidan, också adress och telefonnummer. När du har lagt in alla dina uppgifter och slutfört din registrering kontaktar du info@nipponsport.se och anger den e-postadress som du använde för registreringen. Då kommer via att kontakta dig så snart vi kan.