0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sport erbjuder ett brett urval av kända märken till MMA.
Här hittar du allt från handskar till skydd och allt annat som är nödvändigt - kort sagt, vi har vad du behöver för att klara din dagliga träning, eller en omgång i buren.

 Rashguards, MMAhandskar, thai-pads, tandskydd och mycket mer.
 MMA utrustning för nybörjare och elit.

 Vi levererar alla beställningar inom 2-4 vardagar med Posten. Alla beställningar, som är gjorda innan klockan 14.00, blir sända samma dag!

 Högst kvalitet till marknadens bästa priser.
 Vi levererar din beställning snabbt och till ett lågt pris!

MMA

Stigande ordning

Artiklar 1 till 20 av totalt 127

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Loading ...+
Stigande ordning

Artiklar 1 till 20 av totalt 127

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mixed Martial Arts (MMA)

MMA eller Mixed Martial Arts är det egentliga namnet. MMA är en kampsport som blandar många former av kampsportsgrenar för att göra en stil, som har det hela. Det enda som inte är tillåtet i MMA är direkta slag/sparkar/knän mot skrevet, riva i håret/öronen eller trycka i ögonen. Annars är allt tillåtet.
MMA är en allsidig kampsport, som ger dig som utövare möjlighet för att precisera och öva på tekniker både stående och på golvet.
När MMA slog igenom i världen, var det stort fokus på stående kamp och takedowns, men har idag blivit många fler utövare, som kämpar på golvet vid tap-outs.

Det coola med MMA är, att man inte bara styrker kropp och själ. Med så få regler, får man också tränat sin kreativitet, sin överblick och sin handlingskraft. MMA är utan tvivel en kraftfull sport som många älskar!