Fri frakt på köp över 999 kr med Post Nord eller GLS!

Brazilian Jiu Jitsu - BJJ

Brazilian Jiu Jitsu - BJJ

 Vi levererar alla beställningar inom 2-4 vardagar med Posten. Alla beställningar, som är gjorda innan klockan 14.00, blir sända samma dag!

 Högst kvalitet till marknadens bästa priser.
 Vi levererar din beställning snabbt och till ett lågt pris!

Placering
Fallande ordning

256 per sida

53 artiklar

Placering
Fallande ordning

256 per sida

53 artiklar


BJJ

Brasiliansk Jiu-Jitsu ( BJJ ) är en kampsport som har vuxit fram ur Judon och Jiu-Jitsu. Sporten kom till genom några japaner, bl.a. en vid namn Maeda Mitsuyo flyttade till Brasilien i början av 1900-talet. Därifrån utvecklades grenen under manga år och slog först igenom internationellt I början av 90-talet. Familjen Gracie var under hela århundradet med och utvecklade sporten, så att den växte.
 
Kampstilen är en form av brottning som inkluderar flera moment. Markstrid med submissions, vilket innebär grepp med lås och strypningar. Tekniken är utvecklad så att, väl på marken ska man få ett övertag genom att ta ett grepp på motståndaren, som denne inte kan ta sig ur. Brasiliansk Jiu-Jitsu är väldigt populär inom MMA. Där har BJJ blivit en av de viktigast momenten inom sporten.
 
Sporten kom till Sverige i mitten av 90-talet och har vuxit väldigt snabbt. Idag finns det manga klubbar over hela landet och utövarna ökar hela tiden.