0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.
Brazilian Jiu Jitsu - BJJ

Vi levererar alla beställningar inom 2–4 vardagar. Alla beställningar gjorda innan klockan 13.00 skickas samma dag! Vi erbjuder produkter av hög kvalitet med snabb leverans till marknadens bästa priser!

Brazilian Jiu Jitsu - BJJ

Stigande ordning

Artiklar 1 till 20 av totalt 96

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Loading ...+
Stigande ordning

Artiklar 1 till 20 av totalt 96

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


BJJ

Brasiliansk Jiu-Jitsu ( BJJ ) är en kampsport som har vuxit fram ur Judon och Jiu-Jitsu. Sporten kom till genom några japaner, bl.a. en vid namn Maeda Mitsuyo flyttade till Brasilien i början av 1900-talet. Därifrån utvecklades grenen under manga år och slog först igenom internationellt I början av 90-talet. Familjen Gracie var under hela århundradet med och utvecklade sporten, så att den växte.
 
Kampstilen är en form av brottning som inkluderar flera moment. Markstrid med submissions, vilket innebär grepp med lås och strypningar. Tekniken är utvecklad så att, väl på marken ska man få ett övertag genom att ta ett grepp på motståndaren, som denne inte kan ta sig ur. Brasiliansk Jiu-Jitsu är väldigt populär inom MMA. Där har BJJ blivit en av de viktigast momenten inom sporten.
 
Sporten kom till Sverige i mitten av 90-talet och har vuxit väldigt snabbt. Idag finns det manga klubbar over hela landet och utövarna ökar hela tiden.