0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Köp din suspensoar från bra märken som ShockDoctor hos Nippon Sport.
Vår utrustning ger fult skydd under sparring. Vi har suspensoarer för både barn och vuxna.

 Suspensoarer i alla storlekar och för alla kampstilar.

 Vi levererar alla beställningar inom 2-4 vardagar med Posten. Alla beställningar, som är gjorda innan klockan 14.00, blir sända samma dag!

 Högst kvalitet till marknadens bästa priser.
 Vi levererar din beställning snabbt och till ett lågt pris!

Suspensoarer

Stigande ordning

13 artiklar

Loading ...+
Stigande ordning

13 artiklar

Suspensoarer till boxning och annan kampsport

Suspensoar BoxningEn suspensoar (eller susp som vissa säger), har som funktion att skydda skrevet under sparring eller match vid boxning eller andra kampsporter, såsom thaiboxning, muay thai, MMA och kickboxning. Suspensoarer används dock i andra sporter, såsom hockey. Om du inte använder suspensoar så riskerar du att få allvarliga skador, och i värsta fall bli steril.

Suspensoarer ska vara så komfortabla och kompakta som möjligt. Vi säljer suspensoarer i högsta kvalitet från de erkända märken Green Hill, Hayashi, TOP TEN och Shock Doctor. Vi rekommenderar att både män och kvinnor använder suspensoarer, och även juniorer och barn. Kom ihåg att skydda er själva så att ni undgår skador, och därmed är säkra på att ni även i framtiden kan utöva kampsport.

Några använder inte suspensoar, då de är rädda för att de irriterar mer än hjälper. De suspensoarer som vi säljer är dock gjorda för att vara så komfortabla som möjligt, medan de även ger bäst möjliga skydd. Våra suspensoarer är täckta av en slitstark och hållbar kant i silikon, som gör att skyddet knappt känns under användning. Shock Doctors suspensoarer är extra komfortable, och har desutom en extremt snygg design.

Så använder du en suspensoar

Några suspensoarer kommer som shorts med en liten ficka för suspensoaren. Man tar bara på shortsen, och ser sedan till att skyddet sitter som det ska och inte irriterar. Undgå att ha få hår eller hud mellan silikonen och kroppen, då detta kan ge irritation. De flesta suspensoarer kommer med en bred rem som drar runt midajn, och två små remmar som dras runtom låren. Träd ner i ringarna med benen, och se till att skyddet är placerat vid skrevet.

Konstruktionsmaterial

De flesta suspensoarer är gjorde i stötabsorberande och anatomiskt utformad plast. Andra kan vara gjorda i flätad fiber, som ger extra bra skydd, styrka och stötabsorption.