0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

GDPR - Dataskyddsförordningen

Hur vi behandlar dina personuppgifter
- Upplysningsskyldighet för privatkunder, företagskunder och enmansföretag enligt EU: s nya dataskyddsförordning från den 25 maj 2018.

Den 25 maj 2018 kommer EU:s dataskyddsförordning att träda i kraft och då är NIPPON SPORT V / GROUP NORDICA APS skyldig att avslöja vilka personuppgifter vi lagrar om våra kunder och vad vi använder dem till.
Som utgångspunkt lagrar NIPPON SPORT V / GROUP NORDICA APS endast vanliga personuppgifter som vi behöver för att etablera dig som kund och hantera kundrelationen. När du är upprättad som kund hos NIPPON SPORT V / GROUP NORDICA APS, fungerar NIPPON SPORT V / GROUP NORDICA APS som dataansvarig i enlighet med EU: s dataskyddsförordning.

Uppgifter som samlats in från privata kunder för att behandla din beställning:
- Namn, adress, telefonnummer och e-postadress

Uppgifter som samlats in för företagskunder och enskilda innehavare för att behandla din beställning:
- Företagsnamn, adress, telefonnummer och e-postadress
- Kontaktpersonens namn
- PE-nummer
- Organisationsnummer

Din personliga information kommer inte att lämnas ut till tredje part, men kan också nås av våra nödvändiga partners, till exempel fraktleverantörer och finansiella system. Data kommer inte att användas för marknadsföring men används enbart för att dig som kund för att få tillgång till våra varor och så vi kan erbjuda bästa möjliga service till dig som person eller företag.


Personlig information samlas in i samarbete med:

  • Epay/bambora (hantering av betalkort)
  • Webshipper (hantering av frakt)
  • Post Nord, GLS, UPS och eventuellt andra fraktföretag (hantering av frakt)
  • E-conomics (Redovisning för bilagor och bokföring)
  • Google (Analytics, Adwords, Webmastertools)
  • Facebook (Reklam)
  • Mailchimp ( Nyhetsbrev)

Alla ovanstående tredje parter följer EU: s krav för behandling av personuppgifter.

Vi delar endast din personliga information om du har gett oss tillåttelse att göra det.



Du har rätt att "glömmas bort"

  • På Facebook, kan du bara klicka på korset på annonsen och välj att du inte vill se den här annonsen igen. Då kommer du aldrig se fler annonser från oss igen på Facebook.
  • Du kan också ta bort ditt like från vår facebook-sida, så du får inte våra nyheter och erbjudanden i ditt nyhetsflöde.
  • På vårt nyhetsbrev, tryck helt enkelt på Avsluta prenumerationen och så blir du bortagen från vår nyhetsbrevlista.
  • Om du inte vill betygsätta din köpupplevelse, kan du helt enkelt avregistrera dig från detta nyhetsbrev, så blir du bortagen.
  • Om du inte vill dela din information med Google Analytics kan du installera följande Chrome-plugin för att hindra Google från att samla in data om dig: Google Analytics Opt Out-plugin.



Rätt att veta
Som kund har du rätt att veta vilka personuppgifter NIPPON SPORT V / GROUP NORDICA APS lagrar om dig och vad vi använder dem för. Begära ut uppifter ska göras på: info@nipponsport.se där du skriver följande:
Ämnesfält: GPDR
Text: Namn og telefonnummer

Radering av data
Som utgångspunkt kommer alla dina uppgifter att raderas efter 5 år från slutet av det år då kundrelationen slutar, enligt bokföringslagen kapitel: 5 §10 stk. 1.
Kapitel; 10. 1)Den bokföringspliktiga måste behålla bokföringen på ett tillförlitligt sätt i 5 år från utgången av det budget år som materialet avser. Lagringen måste ske på ett sätt som möjliggör en oberoende och entydig inventering av relevant bokföringsmaterial under hela lagringsperioden. "

Godkännande av datahantering
Genom att fortsätta att vara kund eller registrera dig som kund hos NIPPON SPORT V / GROUP NORDICA APS godkänner du datahanteringsvillkoren.

Du kan läsa mer om dina rättigheter hos datainspektionen på www.datainspektionen.se.

Med vänliga hälsningar
NIPPON SPORT V/GROUP NORDICA APS

Den här webbplatsen använder cookies för att samla information om användarbeteende. Du kan förhindra detta genom att ställa in din webbläsare att utesluta cookies. Hitta mer information här. Jag accepterar cookies