Fri frakt på köp över 999 kr med Post Nord eller GLS!

Frakt och Leverans

Hos nipponsport.se använder vi Posten för att leverera våra kvalitetsprodukter. Alla beställningar i vår webbshop registreras i vårt ordersystem, och paketet skickas till våra kunder samma dag som beställningen görs. Hos nipponsport.se har vi fasta låga priser på våra produkter.

 

Post


Alla köp över 999,00 kronor har gratis frakt. Alla beställningar som görs innan kl 14:00 skickas samma dag. Beroende på vilken transportform som är vald, tar det normalt 2-4 vardagar innan du har paketet i brevlådan. Detta gäller för både företag, sportklubbar och privatpersoner. Vi skickar till hela Europa. Leverans av produkter till resten av världen arrangeras via en speciell order, som ordnas över e-mail.

 

Varubrev


Alla paket som väger under 2 kilo skickas som varubrev via Posten. De flesta av våra produkter som du finner här i vår webbshop faller innanför denna kategori.

 

Paket


Alla paket som väger över 2 kilo skickas med Bring Express eller GLS.

 

Kundservice


Hos nipponsport.se har vi vår egen kundservice. Du är alltid välkommen att skriva ett e-mail till oss med dina frågor, eller med ris och ros. Kundservice kan också hjälpa dig att skräddarsy en leverans som passar just dina behov. Vi strävar efter att ge dig som kund en sån bra upplevelse som möjlig när du handlar hos oss på nipponsport.se.

 

Storkunder / Grossistkunder


Om du är storkund eller grossistkund - till exempel en boxningsklubb eller ett gym - så är du varmt välkommen att kontakta oss via e-mail för att diskutera hur vi kan bli din huvudleverantör av boxningsutrustning. Vi har levererat boxningsutrustning till många olika klubbar och gym sedan vår start för några år sedan.

 

Returvaror och Ångerrätt


Nipponsport.se ger dig 14 dagars ångerrätt efter att du mottagit din beställning. Varan ska returneras i samma tillstånd och mängd som vid vår leverans till dig. Att varans emballage är intakt är viktigt för varans fortsatta värde, och därför kräver vi alltid att varan ligger i obruten förpackning för att du ska få sända den tillbaka till oss.

 

Ånger- och returrätt kan nyttjas genom att välja att inte ta emot paketet vid leverans, eller genom att ge varorna till Posten/Fraktfirman. Varan kan också returneras på nipponsport.se's adress, som finns längst ner på denna sida. Ånger- och returrätten gäller från det att du mottager varan. Det pris du har betalat för varan, samt eventuell fraktkostnad (som betalades vid beställningen) kommer att återbetalas till dig, när nipponsport.se har mottagit din vara i retur. Du får ett e-mail av oss när vi mottager dina varor i retur till vårt lager. Som kund har du självklart rätt att få tillbaka hela köpessumman, om du ångrar ditt köp. Beloppet kan ej utbetalas kontant eller via check, utan kommer att betalas ut elektroniskt. Notera att det kan gå upp till 5 bankdagar innan pengarna finns på ditt konto.

 

Du som kund måste själv stå för returfraktkostnader, om du ångrar ditt köp.

 

Adress- och kontaktupplysningar:

 

nipponsport.se


Vesterbrogade 173
1800 Frederiksberg C
Danmark
CVR nr. 34621691
E-mail info@nipponsport.se